Velorbis Classic Bicycles Homepage

no 2 front

Opplev den nye Velorbis Fritz Hansen Kolleksjonen

 

I tillegg til mange andre ting, er Danmark kjent for sin unike design og sykkelkultur. Samarbeidet mellom det danske sykkelmerket Velorbis og Fritz Hansen, kombinerer det beste fra to verdener. Resultatet er en moderne bysykkel, komplett med sykkelbager, hvor fokuset er på de to selskapenes delte lidenskap for håndverk, materiale og estetikk.

Samarbeidet mellom Velorbis og Fritz Hansen har vært inspirerende og effektivt på grunn av våre felles verdier, drevet av ambisjoner om å designe enkle, funksjonelle og estetiske produkt av høyeste kvalitet. Vi har alltid et ønske om å presentere varemerket vårt fra et nytt perspektiv som kan være interessant for kundene våre. Og vi er alltid interessert i å arbeide sammen med merkevareselskap som deler vårt verdisyn. Vårt samarbeid med det danske merket Velorbis er et eksempel på dette,’ sier Sofie Lindahl-Jessen, Executive Vice President Sales & Brand Management, Fritz Hansen.

I samarbeid med Fritz Hansen, har Velorbis designet sykkelen ‘Arrow Seven 60’ – en moderne bysykkel som introduseres som en feiring av 60-års jubileet til Serien 7TM stol og, ikke minst, dansk design og sykkelkultur. Sykkelen har en meget solid, håndlaget, ramme med skinnsete og lærhåndtak. Fargen på rammen og hjulene er den særegne Fritz Hansen-brun. En rekke unike designelementer – inkludert et læremblem, en kobberbjelle, lærbundene tå-klips og høyglans stål-skjermer – fremhever eksklusiviteten i designet.

TRENGER DU EN REISEKAMERAT?

Velorbis Weekend-bag er en sann venn

 

VELORBIS SISTE

2015

velorbis_instagram